<span class="dojodigital_toggle_title">Tillæg i Jyllandsposten om Bæredygtighed</span>

Link til tillæg

ERHVERVSTILLÆG I JYLLANDSPOSTEN

TILLÆG OM BÆREDYGTIGHED

I JyllandsPosten erhvervstillæg om bæredygtighed og cirkulær økonomi den 7. september 2017 er de gennemgående budskaber, at ressourceforbruget skal være mindre samtidig med, at det skal være en god forretning at omlægge sin nuværende forretningsmodel fra lineær til cirkulær økonomi.

Ny teknologi og digitalisering kan ofte være med til at understøtte de bæredygtige forretningsmodeller, da cirkulær økonomi handler om at skabe om minimering af ressourcer, partnerskaber i produktionen, øget genanvendelse, nytænkning af distributionsmodeller og skabe relationer mellem brugerne. Forbrugerne behøver ikke at eje produktet, men vil lige så gerne betale efter behov.

Gomore og Airbnb er således eksempler på cirkulære og digitale forretningsmodeller, der udnytter eksisterende ledig kapacitet og ikke kan eksistere uden en digital platform. Begge virksomheder er servicevirksomheder - for produktionsvirksomheder er det selvfølgelig mere komplekst, men tiltagende knaphed på vigtige ressourcer tvinger virksomhederne til strategisk at tænke bæredygtigt og cirkulært. Der er dog gode eksempler på traditionellse industrivirksomheder, som genbruger andre virksomheders restmaterialer eller udtjente produkter fra andre brancher. Der er også flere virksomheder, der lejer ydelsen ud i stedet for at sælge produktet Caterpillar, Philips og Michelin er eksempler herpå.

I samarbejde med Milestone Pro, kan vi findes på side 11 med en helsides annonce, der bl.a. inviterer til flere arrangementer om bæredygtighed og cirkulær forretningsudvikling. Der er desuden kundeudtalelser fra tre danske virksomheder, der har deltaget i bæredygtige vækst- og udviklingsforløb.

LINK TIL E-PAGES
Link til tillæg
SE TILLÆGGET SOM PDF
TILLÆG JP 070917
BESØG MILESTONE PRO
-

Del tekst:

Comments (2)

  1. Gå Hjem Møde 12.109.17 - Bæredygtig Forretningsudvikling - Four Squares Management ApS

    08 sep 2017 - 12:54

    […] […]

  2. Gå Hjem Møde 08.12.17 - FN's 17 Verdensmål - Four Squares Management ApS

    26 sep 2017 - 14:17

    […] […]

Comments are closed.

LinkedIn

Arkiver