EJEROPLYSNINGER

Four Squares ApS
Cvr. 38478443
Syrenvej 6
DK-8660 Skanderborg
Tel. +45 65 74 80 40
info@foursquares.dk

PERSONOPLYSNINGER

GENERELT

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du ved almindeligt brug benytter vores website, indsamler og behandler vi en række informationer – typiske oplysninger er: Et unikt ID, IP-adresse, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt dine interesse, dvs. hvilke sider du klikker på. Se også afsnittet om Cookies senere.

FORMÅL

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, registrering til events, brug af kontaktformuler m.m., registrerer vi almindelige personoplysninger som navn, e-mail adresse, virksomhed, adresse, titel, telefonnummer m.m. Vi spørger ikke til og lagrer ikke personfølsomme oplysninger, som cpr-nummer, bankoplysninger eller andre personfølsomme oplysninger. Ovenstående er udelukkende, når du selv indtaster oplysninger og selv giver eksplicit samtykke hertil.

Vi bruger oplysningerne til at identificere dig som bruger af websitet og til at levere de services, du har efterspurgt, f.eks. udsendelse af nyhedsbreve, tilmelding til events, brug af kontaktformular m.m. Desuden anvender vi oplysningerne til at optimere vores indhold og services på websitet.

SIKKERHED

Al kommunikation med vores website sker krypteret (SSL). Alle oplysninger lagres elektronisk med stor sikkerhed. Vi har organisatoriske og tekniske procedurer for, at personoplysninger bliver slettet, offentliggjort, misbruges, bliver brugt ulovligt eller kommer til uvedkommendes kendskab.
Periode for opbevaring
Vi sletter oplysningerne, når de ikke længere er nødvendige. Arten og karakteren af oplysningerne afgør baggrunden og perioden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke sider du evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor.
Vi benytter en række tredjeparter (databehandlere) til opbevaring og behandling af data, som udelukkende behandler data på vores vegne. Databehandlerne må ikke anvende data og personoplysninger til egne formål, og må naturligvis ikke videregive dem. Som dataansvarlig har vi indgået en databehandleraftale med de relevante firmaer.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER

Iht. GPDR har du ret til at få oplyst de personoplysninger vi har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod vores anvendelse af oplysningerne. Desuden kan du tilbagekalde et tidligere afgivet samtykke om registrering og brug af data. Endelig kan du bede om at få dine personoplysninger rettet eller slettet. Skriv en mail til info@foursquares.dk. Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger ved henvendelse til Datatilsynet – læs mere på www.datasynet.dk.

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde
skadelig kode som f.eks. virus. Vi gemmer ingen personlige oplysninger og vi viser ikke annoncer på websitet.

Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du benytter vores site, og derfor gemmer vi dine præferencer. Ved samtidig at måle den trafik der er på vores site, kender vi antallet af besøgende og vi kan optimere vores eksisterende sider. Vi indsamler anonymiserede data og oplysninger omkring geografi, IP-adresse, køn, alder med henblik på en dybere forståelse af vores målgruppe og brugere.

En cookie bliver slettet af sig selv efter et stykke tid, og bliver fornyet hver gang du besøger websitet. Det er dog muligt at slette eller blokere for cookies. Se ekstern vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies risikerer du at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Facebook, Unoeuro, LinkedIn, Google Analystics (trafikmåling). Google Analytics cookies, kan fravælges her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.