Milestone Pro

Vi samarbejder med Milestone Pro om forretningsudvikling, bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Milestone Pro's konsulenter har op til 30 års konsulenterfaring som proceskonsulenter i forandringsledelse og og sikrer gennem inspiration, vedholdenhed, sparring og opfølgning, at projektet gennemføres med succes.

Du kan læse mere om Milestone Pro her

Grøn Cirkulær Omstilling

Vi er godkendt rådgiver ved Grøn Cirkulær Omstilling

Grøn Cirkulær Omstilling er et nationalt projekt som bredt og på tværs af industrier udvikler og implementerer grønne og cirkulære forretningsmodeller i SMV-virksomheder. Projektet løber til 2022, er finansieret af EU og består af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse.

Du kna læse mere om Grøn Cirkulær Omstilling her...

Bæredygtig Bundlinje Bornholm

Vi samarbejder med Milestone Pro om forretningsudvikling, bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Bæredygtig Bundlinje Bornholm er en del af Bright Green Island, som arbejder for at bæredygtighed også skal være en god forretning. De bornholmske virksomheder tilbydes rådgivning og økonomisk tilskud til at blive grønnere.

Du kan læse mere om Bæredygtig Bundlinje Bornholm her

ECSMV - Region Midtjylland

ECSMV giver 200 små og mellemstore virksomheder i Region Midtjylland mulighed for at udvikle og implementere grønne forretningsmodeller samt mulighed for tilskud til implementeringsprojekter, der på samme tid øger virksomhedernes konkurrenceevne og mindsker deres klimaaftryk.

Hvis du vil læse mere om ECSMV, kan du klikke her...

Grøn omstilling og bæredygtig forretningsudvikling

Vi er godkendt som rådgiver ved Erhvervshus Nordjyllands forløb "Grøn omstilling og bæredygtig forretningsudvikling".

I forløbet får din virksomhed sparring i hvordan I kan gøre bæredygtighed til en del af forretningsstrategien. I får kortlagt virksomhedens muligheder og potentialer inden for grøn omstilling, og I får lagt en plan for, hvilke aktiviteter og steps i helt konkret skal tage. I forløbet indgår også kompetenceudvikling blandt ledelse og medarbejdere for at sikre den bæredygtige forankring.

Du kan læse mere om Grøn omstilling og bæredygtig forretningsudvikling her

Og vores præsentation Grøn omstilling og bæredygtig forretningsudvikling - Four Squares

ByMakers' Sparringspanel

Niels er fast deltager i ByMakers sparringspanel for iværksættere.

Hos ByMakers’ Sparringspanel, sidder der skarpe folk med kompetencer inden for forretningsudvikling, strategi, bæredygtighed, kapitalformidling og vækstpotentiale, og de står på spring for at hjælpe dig videre med din forretning. Et møde med panelet tager altid udgangspunkt i din/jeres virksomhed og hvor du/I er i jeres proces lige nu.

Du kan læse mere om ByMakers' Sparringspanel her...

DISCnordic

Vi samarbejder med DISCnordic omkring brugen af psykometriske værktøjer som f.eks. Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

DISCnordic er autoriseret Everything DiSC® partner og distributør af Wiley`s produkter, og står bl.a. for certificering og træning af HR professionelle i Danmark.

DISCnordic har over 30 års sammenlagt erfaring med HR værktøjer som DiSC og The Five Behaviors of a Cohesive Team™ m.m. Hvis du vil læse mere om de værktøjer DISCnordic tilbyder, kan du klikke her...