SEMINARER OG WORKSHOPS

Vi faciliterer strategiprocesser, ledelses- og organisationsudvikling samt implementering af forandringer - Det kan være fra udarbejdelsen af strategien, udvikling af nye forretningsmodeller, konkretisering i enkle road maps, udvikling af team- og ledelseskultur, kompetenceudvikling, handlingsplaner samt implementering i organisationen.

Vores rolle kan være inspiration i form af korte indlæg, katalysator på workshops, konsulent på selve implementeringen, kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere eller som interim manager.

Vi bringer de rigtige kompetencer ind i virksomheden på det rigtige tidspunkt. Vi kan ikke alt, men samarbejder med et bredt netværk af dygtige konsulenter, der hver i sær brænder for sit eget ekspertområde.

Vores succes, er at I lykkes med jeres værdiskabende forandringer.

RÅDGIVNING, PROJEKT- OG PROCESLEDELSE

Four Squares Management faciliterer udviklingsprocessen - vi arbejder ud fra det strategiske fokus, og sikrer en effektiv implementering, hvor alle niveauer i organisationen spiller optimalt sammen.

Mange virksomheder er markedsmæssigt udfordret af en global digitalisering, teknologisk udvikling og krav om en bæredygtig omstilling. Det stiller krav om nye forretningsmodeller, fokuserede strategier, nyt mindset, nye ledelseskompetencer og en ændret kultur i organisationen.

Vi kan rådgive jer om den rigtige proces eller være ekstern projektleder for forandringsprocessen. Det er selvfølgelig stadig jeres proces, men det kan være svært at finde tiden og bevare overblikket i en hektisk hverdag. Vi kan som procesleder drive den sikkert i mål i samarbejde med jer.

Vi stiller det rigtige hold, der sikrer, at I får succes med implementeringen af forandringerne. Vi har en uformel, humoristisk, enkel og direkte tilgang, hvor praktiske og enkle tiltag er vigtigere end lange PowerPoint præsentationer.

EVERYTHING-DISC

EVERYTHING DiSC PERSONPROFILER

Four Squares Management har i mange år benyttet Everything DiSC Workplace og Everything DiSC Management personprofiler i udviklingsprocesser, ved personlig coaching , ledersparring og til assessement ved ansættelser.

Personprofiler er fremragende værktøjer til team- og ledelsesudvikling, personlig selvindsigt og som kommunikationsværktøjer - forstå dig selv , læs og forstå dine kolleger, kunder og samarbejdspartnere og tilpas din kommunikation og adfærd hensigtsmæssigt.

REKRUTTERING
Har I selv fundet kandidaterne til en stilling, kan vi hurtigt give værdifuld sparring og feedback til personen i forhold til stillingen. Selve profilen udfyldes online og tilbagemeldingen foregår ved møde, telefon, Skype etc., og vi udleverer altid en fyldestgørende rapport.

Vi kan også hjælpe med sparring og input til stillingsopslag, men kandidaterne må I som udgangspunkt selv finde.